Uw onitel

ICT Juffie 

Welkom bij ICTjuffie.nl! 

Mijn naam is Chantal van Schaik. Ik werk als unitleerkracht groep 5 t/m 8 en ICT-coördinator op OBS de Horizon in Harmelen, ook ben ik bovenschoolse ICT'er/specialist Digitale Geletterdheid(DG) bij Stichting Klasse. Het begeleiding van scholen en ICT'ers en het volgen van de nieuwe innovaties vind ik super leuk om te doen! Ook denk ik graag mee aan verschillende ontwikkelingstafels en zoek ik altijd naar de nieuwste ICT/DG-snufjes voor in de klas.
Kinderen voorbereiden op banen in de toekomst die nu nog niet bestaan, ze laten ervaren hoe tof ICT/digitale geletterdheid is en hoe je dit kunt inzetten bij verschillende vakken. En leerkrachten ontzorgen door handige tools en apps die het vak leerkracht leuker en gemakkelijker maken! 

Hoe ik deze idealen wil bereiken en welke stappen/middelen ik daarvoor nodig denk te hebben, beschrijf ik bij 'ICT op school'. Dus ben je een leerkracht met een passie voor ICT en digitale geletterdheid, ICT-coördinator, specialist digitale geletterdheid en/of bovenschoolse ICT'er? ICTjuffie.nl helpt je op weg om ook jouw/jullie idealen te bereiken, ICT/Digitale geletterdheid een plekje te geven in jullie onderwijs en de kinderen digitaal geletterd te maken.  
E-mailen
Instagram
LinkedIn